Bygg Helsingborg

Allt inom bygg och renovering •

Renovering

Ni kan alltid vända er till oss på Bygg Helsingborg när ni skall göra en renovering, oberoende av om arbetet gäller snickerier, hela fastigheter eller utvalda utrymmen. Vi inleder alla uppdrag med att skapa en plan som baserar sig på era behov och önskemål. Grunden till den här planen görs under det första kostnadsfria hembesök som vi erbjuder till alla våra kunder och därefter inleds själva arbetet enligt de tidsramar vi tillsammans kommit överens om för projektet.

Köks- och badrumsrenovering i Helsingborg

Vi kan anlitas såväl för badrums- som köksrenovering i Helsingborg och det här är två av de renoveringar vi utför mest. Eftersom vårt byggföretag i Helsingborg samarbetar med flera leverantörer kan vi alltid hålla våra priser nere och förse er med kvalitativa material för alla slags renoveringar till en bra kostnad. Vi genomför också köksbyten som kan anpassas vad gäller omfattning och är noga med att alltid lyssna på er som kunder genom hela processen för att vi skall kunna ge er precis det utrymme ni vill ha.

Renovering

Fördelar med att anlita oss för er renovering i Helsingborg

Vi är ett seriöst byggföretag i Helsingborg som alltid värnar om våra kunder. Vi erbjuder er:

 • En generös garanti på alla arbeten och allt material
 • Att vi har certifikat för de arbeten vi utför
 • Att vi är fullt försäkrade

Vi hjälper er med er renovering till ett bra pris

Om ni önskar samtala kring en renovering i Helsingborg kan ni höra av er till oss antingen via mejl eller telefon så bokar vi in ett första möte. När vi vet vad ni vill göra kommer vi förse er med en offert som innehåller det pris för badrumsrenovering, köksrenovering eller annat arbete som kommer gälla. Vi tillämpar alltid fasta avgifter och adderar inga extra kostnader än de som framgår i vårt kostnadsförslag. Äger ni er bostad och anlitar oss som privatpersoner kan ni använda skatteavdraget ROT när ni överlåter en renovering till oss.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en byggfirma i Helsingborg som kan ta sig an allt som har med renovering, nybyggnation, plåtslageri och takläggning att göra.

  Adress
  Gamla vägen 20A
  254 68 Helsingborg

  Telefon
  070-000 93 24

  E-post
  offert@bygghelsingborg.nu

  Orgnr
  559100-2885

OM OSS

När du söker efter en byggfirma i Helsingborg som kan ta sig an allt som har med renovering, nybyggnation, plåtslageri och takläggning att göra.

Bygghelsingborg.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. STB Skåne Tak & Bygg AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Gamla vägen 20A
254 68 Helsingborg

070-000 93 24

offert@bygghelsingborg.nu

Orgnr:
559100-2885