Bygg Helsingborg

Allt inom bygg och renovering •

Takläggning

Vi på Bygg Helsingborg har mångårig erfarenhet av att utföra takläggning och kan anlitas både vid ny- och omläggningar samt vid renoveringar. Våra takläggare har specialistkunskaper som är av betydelse för att slutresultatet skall bli hållbart och funktionellt och vår personal hjälper er gärna välja ut det material som är bäst lämpat för fastigheten i fråga för att den skall vara skyddad mot både väder och vind. Vi är även noga med att förse er med material som passar med byggnadens arkitektoniska stil.

Anlita våra erfarna takläggare i Helsingborg

Med jämna mellanrum är det nödvändigt att göra en takrenovering i Helsingborg och det är alltid mest fördelaktigt att anlita fackmän för arbetet. Vi har den utrustning och kompetens som krävs för att resultatet inte bara skall bli korrekt lagt utan även estetiskt tilltalande. När ni vänder er till oss för att byta tak får ni självklart en garanti på arbetet. Lägger vi papptak gäller en garanti på 15 år, medan vi vid en läggning med exempelvis plåt eller tegel ger en garanti på 10 år.

Fördelar med att anlita oss för takläggning i Helsingborg

När ni skall lägga nytt eller byta tak och tar vår hjälp får ni flertalet fördelar:

 • Vi anställer enbart utbildad och erfaren personal
 • Vi kan utföra arbetet på entreprenad
 • Vi finns tillgängliga för rådgivning både innan, under och efter arbetet

Vi debiterar ett rimligt pris för takläggning

Vilken kostnad för takläggning i Helsingborg som kommer gälla för vårt arbete avgörs utifrån flera olika faktorer, bland annat på arbetstid och material. Vi erbjuder alltid kostnadsfria offerter innan ni väljer att anlita oss och som privatpersoner får ni använda era ROT-avdrag som sänker våra arbetskostnader med 30 %. Välkomna att kontakta oss när ni vill överlåta en takläggning, nybyggnation eller renovering i Helsingborg till duktiga hantverkare så inleder vi vårt samarbete med en konsultation. Ni kan komma i kontakt med våra medarbetare både på mejl och telefon.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en byggfirma i Helsingborg som kan ta sig an allt som har med renovering, nybyggnation, plåtslageri och takläggning att göra.

  Adress
  Gamla vägen 20A
  254 68 Helsingborg

  Telefon
  070-000 93 24

  E-post
  offert@bygghelsingborg.nu

  Orgnr
  559100-2885

OM OSS

När du söker efter en byggfirma i Helsingborg som kan ta sig an allt som har med renovering, nybyggnation, plåtslageri och takläggning att göra.

Bygghelsingborg.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. STB Skåne Tak & Bygg AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Gamla vägen 20A
254 68 Helsingborg

070-000 93 24

offert@bygghelsingborg.nu

Orgnr:
559100-2885